Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Пошук
Форма входу
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Січень » 2 » НОВІ НАДХОДЖЕННЯ ЗА 2019 РІК
08:51
НОВІ НАДХОДЖЕННЯ ЗА 2019 РІК

Адамс Т. Немає виходу : роман / Тейлор Адамс ; пер. з англ. Ю. Підгородної. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 272 с.

Через хуртовину, яка заблокувала шосе, Дарбі застрягла в цій віддаленій будівлі посеред Колорадських гір. Без стільникового зв’язку, з розрядженим телефоном. Хоча найгірше не це. А те, з ким вона опинилася тут. Четверо незнайомих мандрівників. Викрадена дитина, замкнена у фургоні одного з автомобілістів. Чиє обличчя бачила дівчинка, коли її заштовхували до автівки? Чиє ім’я вона промовляла, благаючи відпустити її? А може, імен було кілька?.. Дарбі не вдасться врятувати її самотужки. Але всі інші — під підозрою. І жодному не варто довіряти. Тому що кожен може виявитися не тим, ким здається…

 Алексеева О. Принеси мне удачу : роман / Оксана Алексеева. – Харьков : Кн. Клуб «Клуб Семейн. Досуга», 2019. – 320 с.

Рита — девушка-талисман. А Матвею, владельцу торговой сети, очень не хватает немножко удачи. И еще ему нужна секретарша. Почему бы не взять на эту должность Риту? У девушки есть жених, а значит - никаких служебных романов, которых так боится Матвей. Никакой романтики. Только работа. Но Матвей все больше и больше привязывается к Рите. И наличие жениха уже не так радует босса. Что это — ревность? Или что-то большее?

Бакшеев С. В живых не оставлять : роман / Сергей Бакшеев. – Харьков : Кн. Клуб «Клуб Семейн. Досуга», 2019. – 256 с.

Жизнь красотки Алисы была райской, пока ее богатого любовника не турнули с непыльной должности. А однажды вечером он умер, выпив рюмку коньяку. Наутро Алиса обнаруживает в квартире сломанные белые астры. Такие дарил ей бывший муж, которого она восемь лет назад помогла посадить в тюрьму за изготовление наркотиков. Неужели он вышел оттуда и хочет отомстить? Алиса бросается за помощью к Давтяну, старому знакомому. Но Давтян становится следующей жертвой… За запутанное дело берется следователь Петелина. Тот, кто преследует Алису, давно числится мертвым. И теперь он не оставит в живых никого…

Бакшеев С. Отчаянный шаг : роман / Сергей Бакшеев. – Харьков : Кн. Клуб «Клуб Семейн. Досуга», 2019. – 256 с.

Антон — гениальный нейрофизик, в жизни которого началась череда серьезных неприятностей. Соперник и коллега ученого Борис Вербицкий до сих пор винит Антона в смерти своей жены. А следователь Петровская даже советует ему залечь на дно, чтобы избежать возбуждения уголовного дела. Но, несмотря на опасность, Антон продолжает тайно проводить эксперименты в лаборатории НИИ. Его «прикрывает» Вербицкий, который взамен на молчание требует от Антона помощи с одним делом. Теперь ученый вынужден помогать старому врагу… Удастся ли Шувалову сорваться с крючка шантажиста?

Бартон Ф. Вдова / Фіона Бартон ; пер. з англ. К. Манкович. – Харків : Віват, 2018. – 368 с.

Детектив британської поліції Боб Спаркс розплутує таємничу історію зникнення дворічної Белли Елліотт. Мати—одиначка Дон побивається та залучає до пошуків усіх небайдужих, не нехтуючи увагою преси та телебачення. Місцева репортерка Кейт Вотерз мріє дізнатися правду, використовуючи весь арсенал професійних навичок. Але найзагадковішим персонажем у цій людській драмі постає Джин Тейлор, вдова головного підозрюваного, котрий раптово для всіх помирає. Психологічний трилер, сповнений яскравих характерів, гострої інтриги та особливого шарму британського детективу. Під прискіпливим оком письменниці опинилися теми підтримки, вірності, зради, а головне — подружнього життя й численних секретів, що їх таїть у собі кожен шлюб.

Брукс Дж. Хранителі Книги : роман / Джеральдін Брукс ; пер. з англ. Н. Гоїн. – Харків : Віват, 2019. – 416 с. – (Художня література).

Пригодницький роман поведе читачів у подорож минулим, де абсолютно різні за вірою, культурою та національністю люди захищали безцінну Книгу. Сараєво, 1996. Ханна Гіт досліджує середньовічний манускрипт — Сараєвську Агаду. Між його сторінок вона знаходить фрагмент крильця метелика, дрібку солі, білу волосинку, які занурюють читачів в історії людей, що зберігали Книгу протягом століть. Несподівано манускрипт викликає інтерес у влади Боснії й агента Моссаду, і жінка опиняється у вирі політичних інтриг, які має розплутати.

Бюссі М. Чорні водяні лілії : роман / Мішель Бюссі ; пер. з франц. В. Барської. – Харків : Віват, 2019. – 400 с. – (Художня література).

Мішель Бюссі написав захоплюючу розповідь про вбивство, яке відбувається в знаменитому саду Клода Моне, і таємниці, яка його оточує. Місце дії Живерні, Франція. Протягом дня місто являє собою будинок відомого художника Клода Моне і легендарних садів, де він писав свої водяні лілії. Але як тільки туристи ближче до вечора залишають цю місцевість, у мирному французькому селі виявляється темна сторона.

Гатчисон Д. Сад метеликів / Дот Гатчисон ; пер. з англ. Д. Березіної. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2018. – 352 с.

Неподалік від затишного маєтку є прекрасний сад. Тут живуть викрадені молоді жінки, чия шкіра покрита татуюваннями метеликів. Їх утримує тут садівник, жорстокий збоченець, одержимий колекціонуванням унікальних експонатів. Але нарешті про таємничий сад стає відомо, і одна з тих, хто залишився живим із його колекції, дає свідчення. Агенти Віктор Ганноверіан та Брендон Еддісон мають завдання розплутати одну з найогидніших справ за всю їхню кар’єру. Утім, дівчина, яка називає себе Майєю, і сама по собі та ще загадка. Вона розповідає агентам про життя в саду — страшну історію садівника, людини, яка ладна на все, щоб утримати красу в полоні. Але чим більше агенти дізнаються, тим частіше замислюються над тим, що саме вона й досі приховує…

Гейлі А. Аеропорт : роман / Артур Гейлі ; пер. з англ. В. Куча. – 2-е вид. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 544 с.

Генеральний директор Міжнародного аеропорту Лінкольна Мел Бейкерсфелд і не помітив, як увійшов у круте життєве піке. Негаразди вдома підсилилися негараздами на роботі: «Боїнг-707» застряг на одній зі злітних смуг. Тим часом Рейс Два «Транс Америка» починає набирати пасажирів. Пілот навіть не підозрює, що єдиною смугою для посадки є саме заблокована «Боїнгом». Але все це абсолютно нічого не важить, коли до аеропорту заходить чоловік, що запланував підірвати себе в одному з рейсів. Він уже поклав вибухівку до своєї валізки, він уже на борту літака…

Гендрікс Ґ. Дружина між нами : роман / Ґрір Гендрікс, Сара Пакканен ; пер. з англ. Г. Петрухонько. – Харків : Віват, 2019. – 384 с. (Художня література).

Розлучена Ванесса одержима своєю «заміною» — красивою, молодою жінкою, яка збирається вийти заміж за її колишнього. Ванесса живе з тіткою, багато п’є і потайки стежить за молодою коханкою, маючи при цьому власні мотиви, нікому не відомі окрім неї. Річард — успішний чоловік з престижною кар’єрою, завжди уважний, розумний і ввічливий — «містер досконалість», однак він має скелети у шафі. Ви припустите, що це банальна історія про любовний трикутник. Ви припустите, що знаєте безліч історій про кохання і вже ніякі колізії не зможуть вас здивувати. Ви помилитесь. З кожною новою сторінкою в світовому бестселері «Дружина між нами» відкриватиметься історія переплетення різних доль, страждань, зради і небезпечних істин, що обов’язково прийдуть до смаку шанувальникам психологічних романів.

Гнатко Д. Тінь аспида : роман / Дарина Гнатко. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн.  Дозвілля», 2019. – 288 с.

Еллі здавалося, що Тимур — її доля. Він обіцяв їй розкішне життя в Йорданії. Та натомість виявився одним із торгівців «живим товаром». Елла опинилася на чужині, у полоні в жорстокого та небезпечного Хасана. Випадково її помічає Мурат, племінник Хасана та його цілковита протилежність. Він миттю закохується в горду українку, і про цю пристрасть дізнається одна з дружин Мурата — Фатіна. Відтепер Елла опиняється між двох вогнів… Беззахисна невільниця, життя якої нічого не варте. Мурат — її остання надія на порятунок. А вона його остання надія на щастя…

Гридін С. Дорослі зненацька / Сергій Гридін. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2019.  – 144 с.

Шістнадцятилітній Тимко звик бути самостійним. Попри те що інколи хлопцеві бракує тата, який пішов від них з мамою, коли Тимко був ще маленький, він намагається не закидати школу і знайти якийсь підробіток. Все змінюється, коли Тимко вперше закохується і втрачає голову. Тепер і йому, і його коханій — п’ятнадцятилітній Юлі — доводиться дуже швидко подорослішати і стати відповідальними за нове життя. А це геть непросто, коли сам ще майже дитина.

Гриценко Н. Тінь на порозі : повість-фентезі / Ната Гриценко. – Київ : Академія, 2018. – 224 с. (Ім'я).

Уся історія зав’язана на нічим непримітному 22-річному юнакові Томашу, який все життя намагався бути, як тінь — невидимкою для людей навколо, щоб не привертати зайвий раз уваги. Хтозна, яка тому причина, але такий його життєвий план упродовж багатьох років з тріском провалювався. Знущання в родині, насміхання з боку сторонніх, головні болі, а ще ці голоси і видіння… Одним словом, увесь «букетик», щоб потрапити в психлікарню. А що, як виявиться, що насправді все це не просто якісь галюцинації шизика, а цілком реальні речі, про які люди просто бояться говорити? І ось тут настає момент, коли ареною паранормального стає власне «Я», а, як відомо, найскладніша битва — це битва із самим собою.

Гуменюк Н. Квіти на снігу : роман / Надія Гуменюк. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 208 с.

Авдієві ніколи не забути своєї коханої Соломійки. Колись він не встиг урятувати її. Тепер чоловік живе як відлюдник, неподалік тієї самої криниці, що забрала Соломійчине життя… Та цього разу він рятує незнайомку, приречену на смерть у ній. Врятована — донька художника, який загадково загинув у своїй майстерні. Дівчина випадково відшукала батькові картини в будинку Немолюків, один з яких відняв у Авдія найдорожче. Час повертати борги минулого, час віддавати вкрадене, час розставляти все на свої місця… Ніщо не минає безслідно, все має своє продовження — такий лейтмотив роману, сучасної варіації біблійної притчі про Авеля та Каїна.

Гурницька Н. Бягряний колір вічності : роман / Наталія Гурницька. – Харків : Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 192 с.

У Львові сучасному, Львові передвоєнному і Львові часів Другої світової війни відбуваються драматичні події, народжуються родинні таємниці й перетинаються долі героїв цього роману. Ірена — юна наївна гімназистка із заможної родини. Доля дарує їй трагічне кохання, яке вривається в її спокійне життя вихором перших глибоких почуттів, сильних емоцій та чуттєвих насолод. Життя кидає Ірену в лихоліття війни, жорна сталінських репресій і на заслання в Казахстан. Яку ціну доведеться заплатити дівчині за своє щастя та любов? Чи зуміє вона вистояти, не зламатися і зберегти у собі світло добра й любові? Як та чому поєдналися історія кохання Ірени з долею та життям Анни з роману «Мелодії кави в тональності кардамону»?

Ґалбрейт Р. Шовкопряд / Роберт Ґалбрейт ; пер. з англ. Наталії Ференс. – Київ : КМ-Букс 2019. - 544 с.

Корморан Страйк розслідує нову справу — зникнення письменника Оуена Квайна. Його дружина вважає — чоловік просто втік, щоб побути на самоті, й просить Страйка розшукати його і повернути додому. Але Страйк, почавши розслідування, розуміє, що зі зникненням Квайна не все так просто. Письменник щойно дописав сатиричний роман, у якому в непривабливому світлі вивів практично всіх своїх знайомих. Якщо такий твір опублікувати, він зруйнує багато життів, отож чимало людей хотіло б заткати Квайнові рота. Невже хтось-таки на це наважився?.. Чи розплутає Корморан Страйк цю таємницю?

Ґеррітсен Т. Грішна : Тесс Ґеррітсен ; пер. з англ. О. Осеневич. – Харків : Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 336 с.

Бостон приголомшує жахлива звістка: у місцевому монастирі жорстоко вбито молоду послушницю. А незабаром стається ще одне вбивство: у закинутому ресторані знайдено понівечене тіло невідомої жінки. Здається, що ці два злочини аж ніяк не пов’язані між собою. Детектив Ріццолі та судмедекспертка Айлз починають складне розслідування. Крок за кроком вони заглиблюються в минуле жертв. Незабаром вони дізнаються, що у священних стінах монастиря коїлося таке, про що черниці воліли б мовчати. Спокуси та страшні секрети, таємниці індійського селища Бара, моторошні події минулого… І тепер прийшов час спокути…

Ґранже Ж-К. Багряні ріки : роман / Жан-Крістоф Ґранже ; пер. з франц. О. Леська. - Харків : Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2018. – 352 с.

Маленьке французьке містечко Ґернон охоплене жахом через серію жорстоких убивств. Жертви — бібліотекар Кайюа, санітар Філіпп Серті та лікар Шернсе — зазнали пекельних тортур. Місцева поліція не може відшукати вбивцю, тому звертається по допомогу до столичного комісара Ньємана. Водночас у містечку Сарзак відбуваються не менш дивні події: хтось грабує шкільний архів та плюндрує склеп, у якому покоїться тіло десятирічного Жюда Ітеро. Ньєман намагається зрозуміти, чи існує зв’язок між убивством бібліотекаря та злочинами в Сарзаку? Комісар заглиблюється в минуле, сповнене нечуваних подробиць і таємниць із життя жертв…

 Ґранже Ж-К. Земля мертвих : роман / Жан-Крістоф Ґранже ; пер. з франц. І. Шагової - Харків : Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 512 с.

Когда Стефану Корсо поручили расследование убийств двух девушек из стриптиз-клуба, он думал, что столкнулся с обычным серийным убийцей. Но детектив ошибся. Это был вызов на дуэль, адресованный лично ему. Предстояла смертельная борьба: ведь главный подозреваемый Филипп Собески, известный художник, отсидевший семнадцать лет за ограбление и убийство, совершенно уверен в своем алиби. Чем дальше заходит расследование, тем глубже Корсо и его коллеги погружаются в страшный мир, где жесткое порно и старинное японское искусство связывания жертвы далеко не исчерпывают вариантов проявления зла. Но возможно ли сохранить разум и душу, когда наслаждение болью таится в самом черном облаке, окутывающем неизвестные картины Гойи?.. Впервые на русском!

Ґранже Ж-К. Конго Реквієм : роман / Жан-Крістоф Ґранже ; пер. з франц. Є. Шириноса - Харків : Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 640 с.

Жан-Кристоф Гранже, недавно поразивший своих поклонников первосортным триллером "Лонтано", в новом романе "Конго Реквием" погружает читателя в атмосферу захватывающего расследования цепочки загадочных ритуальных убийств, как две капли воды похожих на те, что некогда совершал в Африке знаменитый серийный убийца по прозвищу Человек-гвоздь. Зрван. Морван, сын и наследник Морвана-старшего, в поисках ариадниной нити, которая выведет полицию на подозреваемого, бросается в конголезские джунгли. Как всегда у Гранже, Конго Реквием" - это роман действия и роман сильных страстей, где застарелая ненависть, неутоленная жажда мести являются оборотной стороной любви. Родителей не выбирают, но зато дьявол явно выбрал семью Морван, и гибель главы клана лишь подстегнула смертельную гонку.

Ґранже Ж-К. Пасажир : роман / Жан-Крістоф Ґранже ; пер. з франц. Л. Коновича - Харків : Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2017. – 608 с.

Пацієнт з амнезією, якого поліція підозрює у вбивстві, змушує психіатра Матіаса Фрера зрозуміти: він сам страждає на рідкісний синдром. Він — «пасажир без багажу». Знову й знову він втрачає пам’ять і з уламків минулого створює нову особистість. Та цього разу втеча від минулого була невдалою… Фрера переслідують озброєні чоловіки в чорному, за ним женеться поліція, переконана, що саме він — безжальний убивця, який вчинив страшні злочини… Як йому вибратися з цього лабіринту? Для цього доведеться скинути свої вигадані особистості. Але що очікує на нього там, під ними?

Ґрішем Дж. Острів Каміно / Джон Ґрішем ; пер. з англ. В. Зайця. – Київ : КМ-Букс, 2018. – 344 с.

Вчинено зухвале пограбування: із захищеного сховища під бібліотекою Принстонського університету викрали надцінні рукописи Френсіса Скотта Фіцджеральда. Молодій та нещодавно звільненій письменниці-невдасі Мерсер Манн пропонують влитися до кола літературних знайомств Брюса Кейбла - власника книгарні на тихому курортному острові Каміно у Флориді та відомого колекціонера антикварних видань - аби вивідати про його оборудки на чорному ринку крадених книжок та рукописів. Та зрештою Мерсер вивідує більше, ніж їй належало - і це веде до вибухової розв'язки у фірмовому стилі майстра-детективіста Джона Ґрішема.

Даценко Ю. Пастка для різника : роман Юрій Даценко. - Харків : Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 320 с.

1888 рік. Лондон. Місто трусило немов у лихоманці. Таємничий незнайомець, прозваний у народі Джеком Різником, одну за одною вбиває жінок легкої поведінки, щоразу дивним чином вислизаючи з рук поліції. Кілька років по тому. Проскурів. Молодий лікар-хірург Яків Ровнєр отримує від поліції запрошення на експертизу трупа дівчини-повії. Побачене вражає його. Така жорстокість притаманна самому дияволові. Поліція швидко оголошує справу розкритою. Проте відбувається ще одне вбивство… Яків розуміє: слідчі лише марнують час, і береться за власне розслідування. Куди воно заведе молодого хірурга? І що означає незрозумілий напис, знайдений на стіні поблизу тіла другої жертви? Чи мають стосунок до вбивств проскурівські масони і які таємниці приховує місцева знать? З певних причин Яків має підстави вважати, що у подільській провінції орудує той самий Джек Різник…

Дягтяренко Я. Між двох орлів. Гідний наступник : Ярослава Дягтаренко. - Харків : Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 432 с.

1657 рік. Зріє повстання проти гетьмана Івана Виговського. Московський цар Олексій отримує донос від кошового Барабаша із проханням дозволити козакам обрати нового гетьмана. Розбрат і міжусобиці на руку цареві. Він хоче використати запорожців для боротьби із Річчю Посполитою. Молодий козак Демко Гориченко дізнається про зраду Пушкаря та Барабаша й вирушає до Чигирина, щоб попередити гетьмана. Далеко від дому він дізнається, що його родину вбили, а хату спалили. Помста — усе, що залишається у хороброго Демка. І ще — кохання до красуні Наді, вихованки підступного Пушкаря… Між обов’язком та почуттями, між коханням та ненавистю, між двох орлів — яким буде вибір?..

Деларґі Дж. 55 : роман / Джеймс Деларґі ; пер. з англ. Є. Дескал. - Харків : Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 320 с.

Ґабрієль був весь у крові, коли ввірвався до поліцейського відділка. Його хотіли вбити. Чоловік на ім’я Гіт, що мав жахливий список жертв. Ґабрієль мав стати 55-ю жертвою. Класична історія про серійного вбивцю, подумав би детектив Дженкінс, — якби через кілька днів до відділка не зайшов той самий Гіт і не заявив, що ледь не став 55-ю жертвою маніяка на ім’я Ґабрієль. Дженкінс розуміє, що ці двоє якось пов’язані. Та один із них — свідок. А інший — убивця. Тільки одному з них відомо, що насправді означає цифра «55». Якщо це номер нової жертви, то чиє ім’я буде наступне?..

Дністровський А. Б-52 : роман / Анатолій Дністровський. – Київ : Академія, 2019. 256 с.

Епоха безтурботних нічних загулів і важкого алкогольного шоту «Б-52»
вибивається із сил.

Довгопол Н. Прокляте небо : роман / Наталія Довгопол. - Харків : Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 384 с.

Середина XVII століття. Київщина. У селі мірилом усього є фізична праця, будь-яка інакшість вважається хибою. Тому мати намагається позбутися Євки ще немовлям. Але стосовно малої доля має свої плани. Дівчинка виживає і потрапляє служити в маєток пана. У неї дар — схильність до астрономії. Вона буквально читає небо, як розгорнуту книжку. Але незабаром у житті Євки з’являється панський вчитель Орест. Потай одружившись, молодята втікають до Києва. Тепер на дівчину чекає довгий шлях випробувань та спокути. Хто залишиться поруч, а хто зрадить? І що скажуть зорі тій, яка єдина вміє їх читати?..

Дойл А. К. Пригоди Шерлока Холмса / Артур Конан Дойл. – Київ : Знання, 2018.  – 287 с. – (Скарби молодіжна серія).

Опубліковане 1893 року оповідання Артура Конан Дойля «Остання справа Холмса» закінчувалось трагічною загибеллю Шерлока Холмса, улюбленого героя мільйонів його шанувальників. Це викликало справжню зливу обурення в листах читачів до автора... І ось десятиліттям пізніше письменник воскресив «самітника із Бейкер-стрит» на сторінках своїх нових творів. Холмс і донині вражає нас надзвичайною кмітливістю, винахідливістю, а найголовніше – щирою, людяною вдачею. Двері славнозвісної квартири на Бейкер-стрит відчинено для всіх, хто потерпає від несправедливості, жорстокості, шахрайства... Цей том – третій із чотиритомного видання, до якого увійшли в українському перекладі усі твори англійського класика про Шерлока Холмса.

Еспозіто К. Шалена / Клої Екпозіто ; пер. з англ. Ю. Максименко. - Харків : Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2018. – 352 с.

Елізабет та Алвіна — сестри-близнючки. Проте однакова зовнішність — єдине, що є у них спільного. Світогляд, звички, вподобання — геть в усьому сестри кардинально різняться між собою. Навіть внутрішні органи у них від народження розташовані дзеркально. Елізабет тиха та спокійна, завжди елегантна, доглянута, одружена із заможним красунчиком італійцем та виховує чудового сина. Алвіна ж пиячить та встряє у небезпечні пригоди, зависає в соцмережах, бреше, називає себе «поганою злою сестрою» і дуже цим пишається.

Майдуков С. Гонка с преследованием : роман / Сергей Майдуков. – Харьков : Кн. Клуб «Клуб Семейн. Досуга», 2019. – 256 с.

Пять лет жизни Владимир Машков потерял в тюрьме по глупости, а жену… Да бог ей судья! Теперь его жизнь дальнобойщика вполне праведна, вот только сына приходится оставлять со стариками родителями надолго. Случайное знакомство в парке с молодой привлекательной Варей заставит Владимира навсегда забыть о спокойствии. Женщина заговаривает с ним не случайно, узнав о его поездках за границу с грузом хрустальных люстр. Их ослепительный блеск — идеальное прикрытие для партии краденых алмазов. И ее билет в новую жизнь… Впереди Володю и Варю ждут головокружительные погони, бандитские перестрелки и смертельные ловушки — самое опасное приключение в их жизни, в любой миг готовое стать последним. Ведь те, кто идет по их следу, давно играют без правил. Даже с удачей…

Майдуков С. Любовь вне закона : роман / Сергей Майдуков. – Харьков : Кн. Клуб «Клуб Семейн. Досуга», 2019. – 256 с.

Следователь Пампурин ведет дело об убийстве сына мера Сочина и двух его друзей. Все знали Валеру Сочина как очень хорошего парня. Отец тяжело переживает утрату и просит как можно быстрее распутать дело. Пампурин пытается выяснить, кому и зачем было убивать Сочина-младшего. Но улики, собранные следователем, приводят его… к собственной дочери. Шокированный отец не может поверить, что его Наташа — преступница. Да и каков мотив? Дело принимает совершенно неожиданный оборот, когда девушка рассказывает всю правду о той ночи. Вот только из-за этой правды их семье грозит смертельная опасность...

Майдуков С. Охота за общаком : роман / Сергей Майдуков. – Харьков : Кн. Клуб «Клуб Семейн. Досуга», 2019. – 256 с.

Митяю и Руслану, двум закадычным друзьям, крупно повезло: совершенно случайно они узнали о воровском общаке, спрятанном на дне моря недалеко от одного грузинского села. Вместе с художницей Ларисой друзья решили потратить все свои активы на организацию поисковой экспедиции. Судьба сводит их со старым контрабандистом Резо. Когда-то Резо топили вместе с общаком, но он сумел спастись и запомнить местонахождение клада. Однако у Митяя и Руслана есть соперники в поисках: банда грузинских головорезов. Они идут за друзьями по пятам. Когда Митяй, Лариса и Руслан приведут банду к общаку, от них необходимо будет избавиться… И в этой схватке не всем суждено выжить.

Керрол Л. Аліса у Країні Чудес. У Задзеркальній країні / Льюїс Керрол ; пер. з англ. – Київ : Знання, 2019. - 240 с. (Скарби : молодіжна серія).

Славетні казки відомого англійського письменника і вченого-математика Льюїса Керрола (1832—1898) “Аліса у Країні Чудес” та “У Задзеркальній країні” виникли як історії, котрі автор розповідав своїй маленькій знайомій — семирічній дівчинці Алісі. Імпровізації виявилися шедевром, а ім’я Керрола назавжди ввійшло в історію світової літератури. На сторінках цієї книги на героїню чекають неймовірні пригоди в ди­вовижних країнах, населених химерними істотами. Разом із допитливою і непосидючою Алісою читач подорожуватиме лабіринтами фантазії, повірить у диво і навчиться цінувати прості радощі життя та незабутні миті дитинства.

Кідд С. М. Набуття крил : роман / Сью Монк Кідд ; пер. з англ. Д. Петрушенко. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2018. – 384 с.

Батько Сари й Анджеліни — поважний суддя, заможний плантатор і рабовласник. На день народження Сари він дарує їй чорношкіру рабиню Гетті. Дівчата стають щирими подружками, майже сестрами, та батько карає Сару за це. У ній зароджується неприйняття свавільного суспільства, в якому змушена жити. Тим часом мати Гетті Шарлотта — талановита кравчиня — потайки зшиває ковдру, яка оповідає історію невільників, трагічну долю її роду. Вона мріє про свободу для себе і доньки. На Гетті та Сару чекають важкі життєві випробування, шлях, сповнений перешкод. Чи зможуть вони стати по-справжньому вільними? Бо мати крила ще не означає літати…

Кідрук М. Доки світло не згасне назавжди : роман / Макс Кідрук. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 560 с.

Ніякі жертви не варті спроб виправити минуле, адже безжальний світ завжди знайде спосіб примусити за них розплачуватися. Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Індія навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. І саме тоді, коли, здавалося б, із конфлікту вже не виплутатися, Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини. За нестримним бажанням повернути колишнє життя Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим.

Кіз Д. Відверто про Клавдію : роман / Деніел Кіз. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 320 с.

Її звали Клавдія Яско. Колись вона звернулася до Деніела Кіза з проханням написати книжку за її історією… У 1978 році в місті Колумбус, штат Огайо, сталося жорстоке вбивство. Клавдія зізналася, що вбивця — вона. Проте події у її викладі не відповідають висновкам слідчої групи. Хоча низка подробиць з її вуст вражає точністю: їх міг знати лише той, хто перебував на місці злочину. Дівчину заарештували, та вбивства продовжилися. Клавдія вперто доводить свою провину, плутається у свідченнях. Вона має дивну особливість, якої сама не усвідомлює. Ким Клавдія є насправді? І чи є вона взагалі? Бо все, що відбувається довкола неї, — ілюзія. І чомусь вона стала занадто реальною.

 Кобен Г. Додому : роман / Гарлан Кобен ; пер. з англ. О. Венкель. Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2017. – 320 с.

Патріку Муру й Рісу Болдвіну було по шість років, коли одного дня вони не повернулися додому. Згорьовані батьки та поліцейські кинули всі сили на пошуки зниклих дітей. Але хлопців так і не знайшли… Батькам довелося прийняти жахливий тягар утрати і припинити пошуки. Через десять років Патрік Мур повертається. Сам. Що зможе розказати хлопець про день викрадення і про те, що відбувалося з ним протягом цього часу? І чи розповість узагалі?

Когут. Л. Чічка : роман / Людмила Когут. – Київ : Український пріоритет, 2019. – 464 с. - (Душа жіноча).

Нова книга знаної української письменниці Людмили Когут із популярної серії "душа жіноча" - це ще одна цеглина в будову величного храму Душі української жінки. Героїні роману "Чічка" Михайлині випали всі ті випробування, через які пройшов її край у середині й другій половині ХХ-го століття: боротьба УПА, виселення, спецпоселення, втрата коханих і рідних, тяжкі поневіряння. Та, попри все, вона залишається вірною собі, бореться за своє право на життя і щастя, й зрештою доля дарує їй свою довгоочікувану посмішку. напруженість сюжету, неймовірна щирість авторських інтонацій заворожує читача й дарує справжню естетичну насолоду.

Кокотюха А. Багряний рейд : роман / Андрій Кокотюха. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 288 с.

Максим Коломієць стає командиром рейдової групи УПА, яка з Волині скеровується на схід України. Група має завдання вербувати невдоволених радянським режимом людей, займатися агітаційною роботою, аби підготувати збройне повстання проти «совєтов». Та все пішло не так...

Корній Д. Місяцівна : роман / Дара Корній. – Харків : Віват, 2019. – 352.с – (Художня література).

Альбіносів, таких як Тереза, називають людьми Місяця. Мама Василина, прагнучи врятувати її після автомобільної аварії, передає старовинний оберіг — лунницю, що багато століть супроводжує жінок із давнього шляхетного роду Коморовських. Однак після цього життя Терези кардинально змінюється: з настанням повні щось лихе наче вселяється в дівчину. Щоб здолати зло, Терезі доведеться розплутати страшні родинні таємниці, зазирнути в очі власному майбуттю та знайти своє призначення.

Коулман Р. Письмо из пришлого : роман / Роуэн Коулман ; пер. з англ. М. Чайковськой. – 2-е изд. – Харьков : Кн. Клуб «Клуб Семейн. Досуга», 2018. – 320 с.

Луна и её сестра неожиданно потеряли мать: она решила покончить жизнь самоубийством… Девушки получили предсмертное письмо, из которого узнали, что мать всю жизнь хранила одну тайну. Жестокий мужчина, имени которого она не называет, лишил ее чести. От него родилась Луна… Женщина также сообщает о своем ужасном поступке, который стал причиной бесконечных слез, срывов и попыток суицида. Сестры решают съездить в город, в котором мать провела юность, чтобы больше узнать о ее жизни. Это лето откроет для них множество тайн…

Крамер Б. Зламані сходи : роман / Борис Крамер. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 240 с.

Життя Юрія Холоденка пішло шкереберть після смерті матері. Її останнім заповітом було прохання — знайти батька, який зник понад сорок років тому. Поїхав на полювання й не повернувся — ось все, що було відомо Юрієві. І ще те, що тоді слідчий капітан Шаман сходив пішки весь ліс навколо озера та не знайшов жодних слідів. Минуло сорок років, і єдина зачіпка, яку має Юрій, дивна касета, на якій записана випадкова розмова двох коханців. Але яке відношення це має до справи? За Юрієм починають стежити. І єдиний, хто здатен допомогти йому, — старий міліціонер Шаман. Можливо, старому слідчому відомо про цю справу набагато більше, аніж здається…

Ларсон Е. Диявол у білому місті : роман / Ерік Ларсон ; пер. з англ. Г. Яновської. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2017. – 528 с.

Для проведення Чиказької Колумбівської виставки 1893 року – події, яка вразила світ неосяжною величчю творчого задуму, – архітектор Деніел Бьорнем побудував Біле місто. На півроку воно стало живою казкою для чорного, задимленого і брудного Чикаго. І поки зводили сяюче електричними вогнями диво, справжньою какофонією жаху стала похмура будівля на розі Шістдесят третьої і Воллеса. Одержимий манією вбивства аптекар Голмс обладнав її підвал газовою камерою і крематорієм. А навколо за нез’ясованих обставин зникали десятки жінок, яких привабили величне свято і синьоокий красень – останнє, що вони бачили в житті…

Ліппінконтт Р. За п̛ять кроків до кохання : роман / Рейчел Ліппінконтт ; пер. з англ. Д. Петрушенко. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 240  с.

П’ять кроків і в жодному разі не ближче. Інакше це може вбити Стеллу. Чому? Рідкісна хвороба, яка з дитинства не давала жити нормальним життям. Не наближайся, не варто. Незабаром на неї чекає операція, і нарешті все буде добре. Та все одно тримай дистанцію. Коли тобі хочеться обійняти її чи торкнутися волосся — не наближайся до неї, Вілле. Ти саме той, кого вона мусить уникати попри все. Навіть один твій подих може зруйнувати все її життя. Якщо ти хочеш, щоб вона жила, — тримайся на відстані. Але я знаю, ти не можеш. Чому саме ти закохався в неї? Чому вона покохала саме тебе? Разом — не можна. Окремо 1 неможливо…

 

Категорія: Нові надходження | Переглядів: 476 | Додав: ЦБС