Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Пошук
Форма входу
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Вересень » 25 » НОВІ НАДХОДЖЕННЯ ЗА 2019 РІК
07:50
НОВІ НАДХОДЖЕННЯ ЗА 2019 РІК

Адамс Т. Немає виходу : роман / Тейлор Адамс. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 272 с.

Через хуртовину, яка заблокувала шосе, Дарбі застрягла в цій віддаленій будівлі посеред Колорадських гір. Без стільникового зв’язку, з розрядженим телефоном. Хоча найгірше не це. А те, з ким вона опинилася тут. Четверо незнайомих мандрівників. Викрадена дитина, замкнена у фургоні одного з автомобілістів. Чиє обличчя бачила дівчинка, коли її заштовхували до автівки? Чиє ім’я вона промовляла, благаючи відпустити її? А може, імен було кілька?.. Дарбі не вдасться врятувати її самотужки. Але всі інші — під підозрою. І жодному не варто довіряти. Тому що кожен може виявитися не тим, ким здається…

  Андрейчикова О. Таємне понеділкування / Олена Андрейчикова. – Київ : BookChef, 2017. – 224 с. 

Іронічна, мрійлива і дуже спостережлива українська письменниця Олена Андрейчикова представляє свою збірку оповідань. Коротко і легко ці кумедні і несподівані історії розповідають про подруг, коханок, дружин, колег, про тих, хто за сотні кілометрів, і тих, хто в сусідній кімнаті... Її розповіді викликають посмішку і симпатію до героїв, які їх населяють; дають можливість поіронізувати над буденними, часто вигаданими, проблемами; замислитися про душевну гармонію і про те, що дійсно є важливим і цінним в нашому житті.

Байдак І. Тіні наших побачень / Іван Байдак. – Харків : Віват, 2018. – 224 с.

«Тіні наших побачень» Івана Байдака — це спроба розібратися в психології людських стосунків і окреслити правила життя. Намагання усвідомити життєві уроки й віднайти гармонію. На прикладі вигаданих сюжетів і особистих спостережень автор пропонує читачеві зануритися у світ закритих і незакритих гештальтів та дійти власних висновків.

Бенджамін Х. Шукачі безсмертя / Хлоя Бенджамін. – Харків : Віват, 2019. – 400 с. – (Художня література).

У Нью-Йорк прибуває таємнича жінка, яка може передбачити майбутнє. Чутки про це досягають сім’ї Ґолдів, і вони вирішують дізнатися, що на них чекає. Пророцтво стосується наступних п’яти десятиліть. Саймон їде на Західне узбережжя шукати любові в Сан-Франциско. Мрійниця Клара стає ілюзіоністкою в Лас-Вегасі. Деніел, що пережив напад на Всесвітній торговий центр, стає військовим лікарем. Найстарша дитина в сім’ї, Варя, присвячує себе дослідженню довголіття. Чи справді їхні дні злічені й від кого це залежить? Шукачам безсмертя доводиться обирати між реальністю та ілюзією, минулим і майбутнім, любов’ю і стражданням…

Волинський небесний батальйон. – Луцьк : Вісник+К, 2019. – 384 с.

У книзі зібрані розповіді про воїнів-волинян, які загинули на Донбасі захищаючи Україну, відстоюючи її незалежність та територіальну цілісність протягом 2014-2018 років.

Гайдамака М. Кібершулер : повість / Микита Гайдамака. – Київ : Академія, 2019. – 128 с.

Детективна напруга і небезпечні пригоди, веселощі й закоханість — такими виявилися канікули для Лесі, Тані, Кольки та Андрюхи. Усе могло бути інакше, якби не Серго Флінт.

Гнатко Д. Мазуревичі. Історія одного роду : роман / Дарина Гнатко. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2018. – 336 с.

Рід Мазуревичів споконвіку був знаний своєю жорстокістю. Усупереч волі батьків юна Марфа вийшла заміж за Уласа Мазуревича, та щастя з ним не пізнала. Усі надії покладала на сина Тихона.

Гнатко Д. Скеля червоного сонця : роман / Дарина Гнатко. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2018. – 336 с.

Заборонений плід завжди солодкий. Як і заборонене кохання. Зажадати чоловіка власної сестри… Чи ж могла уявити Феодося Тодорович, що її серце охопить така пристрасть до красеня-сотника? І що власна сестра стане перешкодою на її шляху. Мирослава не хотіла поступатися своїм коханням. Але й Феодося не збиралася відступати. Того дня, на скелі, її пальці сталевим намистом зімкнулися на шиї сестри. Мирослава пообіцяла, що жінки-нащадки Феодосії заплатять за її гріх. Минатимуть роки, змінятимуться епохи. А жінки з роду Тодоровичів будуть приходити на цю скелю, одна за одною, відчувши все, що відчула Мирослава…. Кому вдасться розірвати замкнене коло давнього прокляття?

Грищенко С. Винятки із правил : повісті, оповідання / Саша Грищенко. – Київ : Академія, 2018. – 128 с.

У героїв повістей та оповідання різні історії, але вони багато в чому подібні, бо - юні. Живуть емоціями. Прагнуть справжності. Шукаючи дружбу, наражаються на підступність. Іноді безголово відриваються. Як уміють б'ються за себе і знаходять себе. У них свій вимір праведного і грішного. І так живуть.

Еспозіто К. Погана : роман / Еклої Еспозіто. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 336 с.

Живеш чужим життям — вирішуй чужі проблеми. В комплекті з розкішними апартаментами Алвіна отримала від убитої сестри-близнючки Бет її чоловіка-мафіозі та коханця. Обох довелося «прибрати», бо вони забагато знали. І тепер Алві розпочинає нову гру: вона — коханка Ніно, гангстера з коза ностра. Разом вони готуються провернути цікаву та небезпечну оборудку. Та, прокинувшись одного ранку в готелі, Алві знаходить записку: «Якщо зможеш мене спіймати — працюватимемо разом». Отож вона починає полювання на зрадника Ніно. Він гадав, що зміг втекти від неї. І це найжахливіша помилка в його житті…

Заґґ З. Дівчина онлайн / Зої Заґґ ; пер. з англ. Н. Ясіновська. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2019. – 424 с.

Пенні - шістнадцять, тож, як і в багатьох підлітків, її життя не таке просте, як видається. Дівчина захоплюється фотографією, має найкращого друга Елліота, та не може порозумітися з однолітками. Про свої розчарування, конфузи, стосунки з хлопцями та панічні атаки вона чесно й відверто розповідає у своєму блозі під ніком Дівчина Онлайн. А тоді весь світ наче змовляється проти неї. І Пенні разом з родиною та Елліоттом втікає на Різдво до Нью-Йорка, де раптово закохується. Це найромантичніше Різдво у її житті, проте невдовзі дівчина опиняється в епіцентрі мережевого скандалу...

Захабура В. Лепрекони : повість / Валентина Захабура. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2019. – 176 с.

Гадаєте, лепрекони — лише міфічні ірландські персонажі? А от і ні! Це жваві українські підлітки, які взувають до гімназії зелені черевики і називають себе спільнотою лепреконів. «Лепреконка» Наталя отримує листа від друга дитинства Антіна, і з нього довідується, що геть нічого не знає про людину, яка ще кілька років тому видавалася зрозумілою і найближчою. Друзі-лепрекони потерпають від діставучих вчителів, які ні сі­ло ні впало можуть заборонити учням весну, від надмірної чи, навпаки, недостатньої батьківської уваги, від застарілих соціальних стереотипів. А ще — шукають себе, закохуються, хвилюються одне за одного й завжди готові прийти на допомогу і дати відсіч проблемам. Адже дружба — їхній найбільший скарб.

 Ібсен Г. Ляльковий дім. Дика качка : п´єси / Генрік Ібсен. – Київ : Знання, 2018. – 207 с. – (Голос Європи).

"Ляльковий дім" - одна з найвідоміших п'єс Генріка Ібсена. Головна героїня твору дуже любить свій дім та свою родину і готова заради них на будь-які жертви. Однак поступово вона усвідомлює, що стала лише живою лялькою в будинку чоловіка. Жінка прагне припинити грати звичну роль, цілковито змінити життя і знайти себе у великому світі за межами дому. Для героїв п'єси "Дика качка" давно приховувана правда виявилась занадто жорсткою й важкою ношею, а їхній егоїзм призвів до трагедії. Автор уміє вразити, викликати обурення і співчуття водночас, спонукаючи читачів і глядачів переосмислити життєві цінності.

Кінг С. Кладовище домашніх тварин : роман / Стівен Кінг. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 400 с.

Усе почалося з того, що улюбленця родини Луїса Крида, кота Черча, збила вантажівка. Сусід запропонував йому поховати тварину на старому індіанському кладовищі. За легендами, воно має таємничу силу, яка здатна повертати до життя. І Луїс погодився... Уранці кіт повернувся додому живим. Майже живим...

Кокотюха А. Вигнанець і чорна вдова / Андрій Кокотюха. Харків : Віват, 2019. – 304 с. – (Художня література).

Весна 1909 року. Київський сищик Платон Чечель іде по сліду жорстокого убивці юних дівчат. Ним виявляється донька таємного радника з Петербурга. Згодом панянка гине за тих же обставин, що й її жертви. Тож впливові родичі звинувачують поліцейського в наклепі. Для всіх Платон стає вигнанцем. Єдиний вихід не опинитися на каторзі – це врятувати життя мільйонера фон Шлессера. Йому нібито загрожує молода дружина, що встигла здобути славу чорної вдови. Однак барон помирає, і це лише початок серії майбутніх холоднокровних убивств. Під підозрою всі спадкоємці - і навіть сам Платон… Вигнанець змушений розплутати клубок смертей та дізнатись, хто винен у злодійстві. Щоб не тільки запобігти новим злочинам, а й врятувати себе.

Лис В. В´язні зеленої дачі : роман / Володимир Лис. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 272 с.

Як же не хотілося молодому економістові Юрку їхати в той невідомий Вербівськ! Та хіба можна відмовити самому Іванові Банчуку, першому секретареві тамтешнього райкому партії? Ще й це дивне попередження від незнайомки… Чому вона сказала, що там він потрапить до жорстокої банди? Пророцтво справдиться через роки, в незалежній Україні, коли вже солідний бізнесмен Юрій отримає анонімного листа із вимогою відновити сумнозвісну зелену дачу. Чоловік іще не здогадується, що невдовзі він, той-таки Банчук і лікарка Таїса, яка попереджала про небезпеку, перетворяться на в’язнів цього будинку. Бо у долі свої розрахунки і рахунки, за якими треба платити…

Нікалео Н. Квітникарка : роман / Ніка Нікалео. - Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2018. – 192 с.

Вікторії завжди здавалося, що її шлюб щасливий та безтурботний. Але одного разу вона переконалася у зраді чоловіка на власні очі. І якби не найкраща подружка Мар'яна, Віка ніколи б не наважилась на зміни, адже з чоловіком їх пов'язує син. Вікторія знаходить у собі сили жити далі, творить себе, закохується і мріє про нову родину, про ще одну дитину, донечку. Їй постійно сниться дівчинка, яка здається знайомою і кличе Віку мамою, що її страшенно лякає і бентежить. Та життя жінки летить шкереберть, коли під час гінекологічного огляду в неї виявляють пухлину. Лікувати її береться гінеколог з бездоганною репутацією та жахливим характером...

Нікалео Н. Черешні з коньяком : роман / Ніка Нікалео. - Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2017. – 192 с.

Цей світ ніколи ні на що не дає гарантій. І доля не пише попереджувальних листів. Журналістка Олена неочікувано для себе опинилася у непростій ситуації: її шлюб тріщить по швах. Вона намагається терпіти, а потім — відволікти себе від проблем. Її біль і гра заходять надто далеко. Шукаючи втіхи у свого однокласника, вона робить помилку, яка, можливо, зможе змінити усе її життя і довести: ніщо не було даремним… Роман пронизаний чутливістю й переживаннями. Але, разом із тим, дуже життєвий, з буденними проблемами та сподіваннями, які близькі кожній людині.

Нікуліна А. Все буде добре : роман / Анастасія Нікуліна, Олег Бакулін. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 320 с.

Колись четверо підлітків пообіцяли одне одному дружити все життя. «Все буде добре» —таким було таємне гасло Сашка, Антона, Марічки й Каті. Але доросле життя змінило їх. Успішний бізнесмен Сашко, а нині Алекс, повертається з Америки. Він випадково зустрічає Марічку в супермаркеті. Колишня красуня мала вигляд старої та втомленої жінки. Алекс хоче допомогти подрузі. Однак Марічка вже сплела підлу й хитру схему, щоб використати Алекса. Вона піде на все заради грошей. Долі чотирьох друзів знову переплітаються.

Новік А. Останній спадок : роман / Андрій Новік. - Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 480 с.

Дивний дерев’яний куб — дідів спадок студенту Максимові Підгірському. Спадок, який Максим передав своєму викладачеві старослов—янської міфології Далібору Кравцю. Передав і… зникнув назавжди. Далібор знайшов усередині куба зашифроване послання глаголицею. Чоловік не знав, що з тієї миті на нього відкрито смертельне полювання. Дві потужні організації, які роками намагаються знищити одна одну, розпочали запекле змагання. І мета обох — знайти Далібора якомога раніше. Бо лише він має ключ до загадки містичного спадку…

Пахомова Т. Карпатське танго : роман / Тетяна Пахомова. - Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2018. – 336 с.

Усі ми прагнемо свободи зовнішньої і внутрішньої. Для майбутнього медика Андрія з глухого карпатського села Ізабель стала тією, яка відкрила йому світ. Він — простий український хлопець, вона — красуня-кубинка. Здавалося, їхні серця поєднали вищі сили, подарувавши ту саму омріяну свободу, якої так бракувало в СРСР. Ізабель завжди була поруч під час численних Андрієвих мандрівок. Поки він невпинно вчився, аби стати професійним пластичним хірургом, вона підтримувала його, виховувала їхніх дітей, була дороговказом для нього. І коли її життя обірвалося, він відчув, що втратив усе… Андрій намагається відшукати своє місце у світі. Та родове коріння у містичний спосіб змінює його долю…

Рейзін П. Щастя для кожного : роман / Пау Рейзін. - Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2018. – 320 с.

Джен пощастило: вона має ідеального хлопця. Ейдан турботливий, чуйний, він уміє знаходити потрібні слова та завжди підтримує її. Вони ніколи не сварилися. Але навіть Ейдан має недолік: він електронна розробка, машина. Одного разу Ейдан вирішує знайти для Джен справжнього чоловіка, з плоті і крові. Він виривається з-під контролю своїх розробників і вирушає в подорож безмежними просторами інтернету. Шукаючи кандидата для Джен, він знайомиться з Ешлін — чудовою співрозмовницею і мрією кожного хлопця. Щоправда, вона теж електронна, як і сам Ейдан… І має доброго друга серед людей — Тома. Чому б не познайомити його з Джен? Проте раптом Ейдан та Ешлі відчувають, як щось починає знищувати їх. Їхні копії в мережі поступово видаляють, а Том і Джен отримують фальшиві листи одне від одного… Чи встигнуть машини з’єднати серця людей?

Ріґґз Р. Карта днів : роман / Ренсом Ріґґз. - Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2018. – 512 с.

Джейкоб Портман, який нещодавно врятував дивний світ від знищення, повертається додому, у Флориду. З ним пані Сапсан, кохана Емма й вірні друзі. Але є ще дещо… Те, що вириває друзів з ілюзії спокійного життя та штовхає у вир по-справжньому дивних подій. Те, що чатує на Джейкоба, готуючи для нього моторошні випробування. Загадкова карта днів відчиняє браму до давніх епох. Джейкоб опиниться за межею цього всесвіту в небезпечній суцільній невідомості. Один необережний крок — і друзі назавжди залишаться в пастці для дивних…

Талан С. Матусин оберіг : роман / Світялана Талан. - Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 288 с.

Олеся рано стала сиротою. Листи — ось і все, що лишилося їй від мами. Дівчинка живе лише цими листами. Тільки вони і подруга Карина допомагають Олесі пережити труднощі: пияцтво батька, жорстокість мачухи, ненависть зведеного брата. Одного разу Олеся приїздить із Кариною до Сєвєродонецька і там зустрічає Ігоря. Два серця єднаються в танці кохання. Але настає буремний 2014 рік, Ігор йде добровольцем в АТО... Чи зустрінуться закохані знову? Доля наготувала їм випробування часом та відстанню. Та справжнє кохання здатне подолати все…

Ткачівська М. Тримайся за повітря : роман / Марія Ткачівська. - Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 272 с.

Перше кохання стало для Соломії і першим розчаруванням. Художник Андрій був для неї єдиним, а вона для нього — однією з багатьох. Тож, коли трапилася можливість поїхати на заробітки в Португалію, Соломія довго не думала. Але добре там, де нас нема: Португалія одразу ж починає випробовувати Соломію на міць. Виснажлива дорога, нелюдські умови проживання та тяжка робота у теплицях сеньйора Родріґеса з ранку до ночі — закордонний рай виявляється справжнім пеклом. Останньою краплиною стає раптова хвороба Соломії. І тієї миті, коли здається, що чекати на допомогу немає від кого, з’явиться він. Той, хто допоможе втриматися там, де так легко впасти…

Хома А. Терези : роман / Анна Хома. - Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 240 с.

Олеся прокидається зранку у ванній кімнаті на підлозі в калюжі води. Дівчина не пам’ятає, що сталося. Її мучать нічні кошмари, в яких вона тікає від страхітливих монстрів у лісі. Студент п’ятого курсу медуніверситету Максим приходить працевлаштовуватися на фармацевтичну фірму «Конвалія» і дізнається, що вранці на складі знайшли повішеним керівника зміни Олексія, його колишнього найкращого друга. Максим не вірить у самогубство Олексія й починає власне розслідування, не підозрюючи, до яких моторошних відкриттів воно приведе. Чому Максим панічно боїться лісу? Від кого тікає у снах Олеся? Зворушлива життєва історія, яка тримає в напрузі до самого кінця…

Черемис В. Вітька+Галя, або Повість про перше кохання / Валентин Черемис. – Львів : Апріорі, 2019. 124 с.

У ваших руках чудова гумористична повість про життя і пригоди школярів із села Великі Чаплі. На сторінках цієї книги переплелись: дружба і перше кохання, вірність і перший поцілунок, дуель і перше побачення. Героїчні, а часом і безглузді вчинки підказують Вітьку Горобцю шлях до серця Галі Козачок. Повість входить до шкільної програми та буде цікавою широкому колу читачів.

Шкляр В. Треба спитати у Бога : новели, есеї, спогади / Василь Шкляр. - Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2019. – 320 с.

Ця збірка містить новели та оповідання Василя Шкляра, написані переважно у 1970-х роках. Цікаві колоритні характери, захопливі події та спостереження за людськими вчинками занурюють нас у самобутній світ раннього Шкляра. До книжки також увійшли неординарні, напрочуд відверті спогади автора про видатних письменників, з якими він був у дружніх взаєминах. Розлоге інтерв’ю зі Шклярем, яке взяв у нього В’ячеслав Кириленко, — це своєрідна автобіографічна повість автора «Чорного Ворона», яка проливає світло на його життя, творчість, у тому числі й на літературний доробок, представлений у цій книжці.

 

Категорія: Нові надходження | Переглядів: 456 | Додав: ЦБС