Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Пошук
Форма входу
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 6 » НОВІ НАДХОДЖЕННЯ 2019 РОКУ
11:01
НОВІ НАДХОДЖЕННЯ 2019 РОКУ

Веніамін (Пушкар), митр. Священна біблійна історія. Новий завіт / Митрополит Веніамін (Пушкар) ; пер. з рос. В. В. Костюка. – Київ : ВД УПЦ, 2013. – 400 с.

Ця книга є перекладом другої частини навчального посібника зі Священної біблійної історії митрополита Владивостоцького і Приморського Веніаміна, в якій викладаються в хронологічному порядку новозавітні події від Різдва Христового до зішестя Святого Духа на апостолів.

Календар знаменних і пам’ятних дат Волині на 2019 рік / упр. Культури, з питань релігій та національностей Волин. ОДФ ; Волин. краєзн. музей ; Волин. ДОУНБ ім. Олени Пчілки ; ред. – упоряд. Є. І. Ковальчук, А. А. Понагайба. – Київ : Сігматрейд, 2018. – 273 с.

«Календар знаменних і пам’ятних дат Волині» видається з 1991 року. До нього включаються матеріали про визначні події історії; громадсько-політичного і культурного життя області, ювілеї видатних уродженців краю та відомих діячів, життя і діяльність яких пов’язані з Волинню. Посібник відкривається хронологічним переліком пам’ятних дат на 2019 рік. Про основні події подаються: дата, назва, авторська текстова довідка, список літератури, в якому вказуються документи, книги, статті зі збірників і періодичних видань, довідники та бібліографічні посібники. У «Календарі» є Покажчик імен видатних діячів, представлених у ньому, географічний покажчик населених пунктів, списки авторів, які брали участь у написанні історичних і біографічних довідок, та укладачів бібліографічних списків. Видання буде корисним для працівників культури та освіти, викладачів, студентів, краєзнавців.

Малкович І. Подорожник з новими віршами : вибрані та нові поезії / Іван Малкович. – Київ : А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2017. – 320 с. – (Українська Поетична Антологія).

До книги вибраного Івана Малковича (1961) увійшли вірші зі збірок «Білий камінь» (1984), «Ключ» (1988), «Вірші» (1992), «Із янголом на плечі» (1997), «Вірші на зиму» (2006), «Все поруч» (2010), «Подорожник» (2013, перше видання), а також деякі з найновіших поезій.

 

Категорія: Нові надходження | Переглядів: 387 | Додав: ЦБС