Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Пошук
Форма входу
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 15 » Надходження за другий квартал 2018 року
13:29
Надходження за другий квартал 2018 року

 Бакшеев С. Композитор : роман / Сергей Бакшеев. –  Харьков : Кн. Клуб «Клуб Семейн. Досуга», 2018. – 256 с. – IBSN 978-617-12-3845-9.

Марк Ривун — необычный человек с потрясающими музыкальными способностям. Когда он был маленьким, его родители погибли в автокатастрофе, а дядя даже с помощью многочисленных нянь не мог справиться с малышом. Причина — голос мальчика. Марк попал в детдом и через несколько лет, поняв свою особенность, научился управлять высотой голоса и удивительным образом влиять на людей. Своим голосом он может вызвать самые разные эмоции, но только не любовь, которой так жаждет. Марк решает, что причина в строении носоглотки, и однажды вскрывает горло успешному оратору…

 Бакшеев С.На линии огня  : роман / Сергей Бакшеев. –  Харьков : Кн. Клуб «Клуб Семейн. Досуга», 2017. – 256 с. – IBSN 978-617-12-3355-3.

Хитрый и расчетливый преступник по прозвищу Доктор придумал, как обмануть банкоматы. Фальшивые купюры — его спасение. Искусно и оправданно наказывая «Юпитер-банк», Доктор мастерски сводит счеты со своими врагами: из-за них он потерял любимую работу, именно они чуть не убили его единственную дочь…
Боль и жестокость, подлое предательство и справедливая расправа. Доктор превращает месть в настоящее искусство. Но никто не знает, что им движет, и никто не догадывается, что в его жизни начался обратный отсчет…

 Бакшеев С. Неуловимые тени  : роман / Сергей Бакшеев. –  Харьков : Кн. Клуб «Клуб Семейн. Досуга», 2017. – 240 с. – IBSN 978-617-12-2288-5.

Два года неизвестный убийца продолжает терроризировать целый город, жестоко расправляясь с местными чиновниками прямо в их кабинетах. И оставляет рядом фотографию с героем кинофильма — Глебом Жегловым… Теперь Елена Петелина в следственной группе знаменитого полковника Кулика — специалиста по серийным убийствам, любимца телевизионщиков, репортеров и женщин. Но кого-то это не устраивает: в номере гостиницы она находит письма с угрозами. Елена понимает, что убийце известен каждый её шаг — это кто-то свой… Но когда она подойдет к разгадке совсем близко, ее отстранят от дела… Тогда Петелина продолжит расследование самостоятельно. Но теперь любая ошибка может стоить ей жизни…

 Бондар О. Марево : роман / Олег Бондар, Світлана Томашевська. –  Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2017. – 352 с. – IBSN 978-617-12-1679-2.

Раніше Славко шукав родинні таємниці лише в архівах. Та тепер все змінилося. Його допомоги потребує колишній однокласник: якась чортівня коїться в його родинному маєтку, відбудованому на старовинних руїнах. Теща шукає родові скарби, за куховарку править сільська відьма, господаря навідує привид, а жахливі крики ночами зводять на ноги весь будинок… Бо під цим дахом зібрались нащадки двох жінок, які загинули через марево багатства. І привид однієї з них досі не заспокоївся. Славко шукатиме відгадки, але загадок тільки більшатиме. І, здається, не всім судилося дожити до розв’язки…

 Бут С. «Аляска» : роман / Сергій Бут. –  Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2018. – 208 с. – IBSN 978-617-12-4299-9.

Минуле стежить за тобою…

До психлікарні його привезли без тями і… в гідрокостюмі. Перед цим чоловік забіг до церкви, наляканий чимось несусвітнім, кимось із потойбічного світу. Покликаний рятувати людей, тепер він сам потребував допомоги, і в першу чергу — душевної. Це дивно й безглуздо, та в психушці пацієнт знайде хоч і тимчасовий, проте надійний прихисток від проблем і від самого себе. Але попереду — ще неймовірніше безглуздя…
«Аляска» — це гостросюжетний трилер в кращих традиціях сюжету «Над зозулиним гніздом».

 Воган С. Анатомія скандалу : роман / Сара Воган. –  Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2018. – 320 с. – IBSN 978-617-12-4332-3.

Софі та Джеймз — ідеальне подружжя. Софі обожнює свого чоловіка — харизматичного, вродливого, успішного, ніжного батька та свідомого громадянина. Але несподівано Джеймза обвинувачують у зґвалтуванні. Адвокат постраждалої Кейт Вудкрофт переконана: Джеймз винен і має понести відповідальність за злочин. Софі захищає чоловіка, вірячи в те, що все це не що інше, як брехня і наклеп. Хто правий, а хто винний у цій заплутаній історії? І про які таємниці дізнається Софі?

 Гридін С. Не-Ангел : повість / Сергій Гридін. – Київ : Академія, 2016. – 144 с. – ISBN 978-966-580-489-5.

Багато що мучило Олеся: важко сприймав батька; обурювався, чому така терпляча з ним мама; пережив біль утрати. А потім — вулиця з усіма її загрозами і зовсім не схожими на шкільні колючими уроками.
Нова повість Сергія Гридіна «Не-ангел» відкриває ще одну грань складного життя юної особистості у власному світі і на межі зі світом дорослих.

 Гунель Л. Бог завжди подорожує інкогніто / Лоран Гунель. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2018. – 416 с. – IBSN 978-617-12-1552-8.

Алан Грінмор жив, як трапиться, робив, що кажуть, працюючи менеджером у агентстві з пошуку персоналу, і вірив, що від нього нічого не залежить. Поки без жодних пояснень його не покинула кохана дівчина… Від смертельного стрибка з Ейфелевої вежі Алана рятує таємничий незнайомець, запропонувавши угоду: він навчить його керувати власним життям в обмін на зобов’язання виконувати всі його доручення. Свобода в обмін на рабство? Виконуючі дивні та незрозумілі задання, Алан відчуватиме, що змінюється сам, починає краще розуміти колег та мотиви їх вчинків, переймається проблемами раніше ненависної фірми… І раптово зрозуміє, що не знає навіть справжнього імені свого рятівника. Не уявляючи, що той замислив, юнак знає одне — шляху назад для нього немає…

 Ґеррітсен Т. Хірург : роман / Тесс Ґеррітсен. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2018. – 352 с. – IBSN 978-617-12-1462-0.

Він приходить лише у ночі. Безшумно проникає у дім. Крадеться до спальні, де тільки но прокинувшись від сну, самотні жінки потрапляють до приголомшливого кошмару. Зважаючи на те, що він робить зі своїми жертвами, можна припустити, що злодій знається на медицині. Саме через це його називають Хірург.


Томас Мур та Джейн Ріццолі розслідують серію страшенних вбивств. Злочинець наслідує почерк серійного маніяка, якого було вбито два роки тому. Він копією навіть такі дрібні деталі, про які мало кому відомо. Остання з жертв загиблого маніяка Кетрін Корделл, вбила його, та саме через це стає метою нового вбивці. Із кожною наступною жертвою невідомий наближається до Кетрін. Саме Томасу та Джейн доведеться зупинити геніального вбивцю, чого б це не коштувало.

 Ґеррітсен Т. Асистент : роман / Тесс Ґеррітсен. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2017. – 368 с. – IBSN 978-617-12-3184-9.

Рік тому детективу Джейн Ріццолі вдалося вистежити злочинця на прізвисько Хірург, якого називали Джеком-Різником ХХI століття. Тоді Джейн дивом врятувалася від убивці і посадила його за грати. Та ось на вулицях з’явився новий злочинець. Він копіює почерк Хірурга як асистент повторює рухи досвідченого лікаря. А невдовзі і сам Хірург тікає з в’язниці. Тепер убивць двоє. Їхніми жертвами стають нові й нові жінки. І ось Дженн розуміє, що що наступною жертвою має стати вона…

 Ґолден А. Мемуари гейші : роман / Артур Ґолден ; пер. з англ. Д. Островської. –  Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2018. – 560 с. – IBSN 978-617-12-3416-1.

Дівчинка із бідної японської сім’ї Нітта Саюрі, рятуючись від злиднів, потрапила до світу гейш. Тоді вона не могла й подумати, що колись її назвуть найвідомішою гейшою ХХ століття. Її шлях буде важким і довгим, повним безнадійних розчарувань і романтичних почуттів. Вона нікому не розповідатиме про своє життя, а тим більше — про дитинство, проведене у маленькому містечку Йороідо на узбережжі Японського моря, бо ж людям подобається легенда про те, що і її мама, і бабуся були гейшами…

Саюрі порине у цей закритий від сторонніх очей світ з головою, зазнає і страшних страждань, і чарівної насолоди, вона зустріне людей, які дуже вплинуть на її життя, а, може, і подарують справжню любов…

 Кобен Г. Твоя перша остання брехня : роман / Гарлан Кобен ; пер. з англ. О. Оксенич. –  Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2017. – 320 с. – IBSN 978-617-12-1663-1.

За штурвалом свого «чорного яструба» у небі Багдада пілот Майя Стерн не раз вступала у двобій зі смертю й перемагала. Прикривати інших — це те, що вона вміла найкраще. Та, здається, смерть вирішила взяти реванш на рідній землі… Чотири місяці тому було жорстоко вбито Майїну сестру, а тепер просто на її очах застрелено коханого чоловіка. Що б там не думали слідчі, Майя знає: вона — єдине, що поєднує ці дві смерті. Та одного дня, перевіряючи відеозапис із прихованої камери спостереження, жінка побачить, як з маленькою донечкою бавиться… її померлий чоловік. Що це — правда, у яку неможливо повірити? Ілюзія, створена знесиленим розумом? Чи чиясь небезпечна гра, у якій Майя мусить зробити крок і не схибити? Маленький крок, котрий допоможе поглянути на минуле під іншим кутом — і побачити неймовірну правду…

 Коломбані Л. Коса. Сплетіння долі : роман / Летиція Коломбані ; пер. з франц. О. Абраменка. –  Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2018. – 198 с. – IBSN 978-617-12-4499-3.

Коли долі трьох жінок сплетуться, як коса…

Індіанка Сміта вимушена все життя виконувати брудну та тяжку роботу, адже вона — з касти недоторканих. Така ж доля чекає на її доньку. Але Сміта хоче інакшого життя для своєї дитини. Жінка вирішує тікати та жертвує найціннішим — своїм прекрасним довгим волоссям, яке доводиться продати. Її коса потрапляє до сицилійки Джулії, яка працює у майже збанкрутілій париковій майстерні свого батька. Вона робить чудовий парик, який купляє канадійка Сара — успішний адвокат. Незабаром Сара дізнається, що в неї — рак… Тепер три різні жінки, три континенти, три пасма волосся з’єдналися в одну міцну косу, щоб боротися за право кохати, бути коханими та щасливими.

 Кутзее Дж. М. Безчестя : роман / Джон Максвелл Кутзее ; пер. з англ. Є. Дасвал. –  Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2017. – 224 с. – IBSN 978-617-12-3140-5.

Професор Девід Лур’є не справляє враження на студентів, мало цікавих до англійської літератури ХІХ століття. У свої п’ятдесят два він уже двічі розлучений, однак не втрачає інтересу до жінок і шукає можливості задовольнити інтимні потреби. Рідко буває семестр, коли він не закохується в котрусь зі студенток. Проте інтрижка з Мелані Ісаакс вибиває його з усталеного ритму й веде до незворотних змін. Професор переїжджає до доньки в село, де й починається новий, надто складний етап у його житті…

 Лапена Ш. Подружжя по сусідству / Шарі Лапена. –  Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2017. – 288 с. – IBSN 978-617-12-3388-1.

Анна й Марко з донькою Корою живуть у престижному районі Нью-Йорка. Одного разу їхні сусіди — Синтія і Грем — запрошують до себе на вечірку. Молоді батьки не хочуть залишати немовля, однак усе ж таки погоджуються прийти в гості. Вечірка не приносить радості Анні, до того ж вона помічає, що Синтія неприховано фліртує з Марко. Вдома на пару чекає жахлива картина: двері відчинені, речі розкидані, а маленької Кори немає в ліжечку… Хто викрав їхню доньку, завдавши сім’ї такого болю? Детектив Ресбак підозрює, що до справи причетні самі батьки…

 Ліндґрен А. Міо, мій Міо : повість / Астрід Ліндґрен ; пер. з швед. Ольги Сенюк ; художн. Володимир Анікін. – Київ : Рідна мова, 2017. – 128 с. – (Класна класика). – ISBN 978-966-917-074-3.

Дев'ятирічний Боссе живе в Стокгольмі разом з прийомними батьками. Одного разу за допомогою казкового духу хлопчик потрапляє в чарівну країну Бажану. Тепер він — юний принц Міо, покликаний врятувати її від сил зла, а король цієї країни — його батько. Зі своїм другом Юм-Юмом вони викликають на поєдинок страшного і могутнього лицаря Като.

Майдуков С. Выжить любой ценой  : роман / Сергей Майдуков. –  Харьков : Кн. Клуб «Клуб Семейн. Досуга», 2018. – 256 с. – IBSN 978-617-12-3849-7.

Во время отдыха в Таиланде бизнесмен Данко Максимов теряет дочь и жену. Они обиделись на главу семейства, который накануне загулял в компании старого друга Жени, и отправились на прогулку без него. Но так и не вернулись в отель. Растерянный Данко обращается в полицию, но там не спешат помочь иностранцу. Он едет в консульство, но и здесь соотечественнику вежливо отказывают в поисках пропавших. Единственная надежда — Женя Роднин. Они ищут Юлю и Соню самостоятельно. И, кажется, вышли на след похитителя…

Майдуков С. Смертельный капкан  : роман / Сергей Майдуков. –  Харьков : Кн. Клуб «Клуб Семейн. Досуга», 2018. – 256 с. – IBSN 978-617-12-4191-7.

Пятидесятилетний Туманов получает странное сообщение от своего друга, журналиста Никольникова. Тот настаивает на встрече в каком-нибудь малолюдном месте. Приехав на место Туманов находит товарища убитым. Те, под кого рыл журналист, убрали его, заодно решив подставить Вадима Петровича. Теперь он обвиняется в убийстве, с полным набором улик и мотивом. Туманов-младший начинает собственное расследования, чтобы вытащить отца и не дать ему сгнить на зоне. Андрей обращается к старому другу Туманова — прокурору Соболеву. Молоденькая следовательница Уварова, с которой Андрей закручивает роман, помогает достать материалы следствия. Но кто-то очень не хочет, чтобы герой докопался до истины…

Мартін Ч. Гора між нами : роман / Чарльз Мартін. –  Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2018. – 352 с. – IBSN 978-617-12-3872-5.

У Солт-Лейк-Ситі вирує негода. В аеропорту скасували всі рейси, а пасажири опинились у полоні снігової бурі. Журналістка Ешлі Нокс, яка має встигнути на свою передвесільну вечерю, та хірург Бен Пейн, що поспішає на важливу операцію, вирішують летіти на невеликому приватному літаку. На Ешлі вдома чекає наречений, Бен сумує за коханою дружиною. Під час польоту пілот помирає від серцевого нападу, і літак зазнає катастрофи в одному з найбільш віддалених куточків США на висоті понад 3000 метрів. Пасажири, двоє ледь знайомих людей, залишилися сам на сам посеред засніжених гір. Допомоги чекати нізвідки. Вони повинні негайно вибратися звідси. Але для цього потрібні неймовірні зусилля.

Ця жахлива пригода змусить їх переосмислити своє життя і, можливо, відкрити серце для нового кохання…

Мойєс Дж. Дівчина, яку ти покинув : роман / Джоджо Мойєс. –  Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2017. – 400 с. – IBSN 978-617-12-1311-1.

Лів отримала загадкову картину в подарунок від чоловіка. Коли він трагічно загинув, жінка цілком утратила сенс життя, лише картина нагадувала їй про найщасливіші миті разом з коханим. Здавалося, вона відчуває його подих, чує його сміх. Та одна випадкова зустріч змінила життя Лів. Вона з’ясувала, хто зображений на полотні, й дізналася історію цієї дивовижної жінки, яка незбагненним чином сплелася з її власною долею.
Неймовірні пошуки, нові зустрічі й знайомства надихають Лів. Вона знову вчиться сподіватися й вірити, вона знову чекає на кохання!

Мойєс Дж. Останній лист від твого коханого : роман / Джоджо Мойєс. –  Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2017. – 400 с. – IBSN 978-617-12-2719-4.

Дві закохані жінки, між якими — півстоліття… Два кохання, над яким не владний час…

Аристократка Дженніфер потрапила до жахливої автокатастрофи. Вона вціліла дивом. Доля подарувала їй життя, але відняла пам’ять. Молода жінка не може пригадати ані обставин аварії, ані чоловіка, ані рідних, ані… загадкового незнайомця, листи якого вона знайшла у своїх речах. Вони сповнені такої пристрасті, такої туги, такого безмежного кохання, що її серце завмирає у передчутті дива.

Через майже 50 років один з цих листів знайшла журналістка Еллі. Вона вражена їхньою щирістю і прагне знайти того, хто написав його, і ту, що надихнула чоловіка на ці слова. Розпочинаючи пошуки чужого кохання, Еллі й гадки не мала, що зробила крок назустріч власному.

Мойєс Дж. Після тебе : роман / Джоджо Мойєс. –  Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2017. – 352 с. – IBSN 978-617-12-2262-5.

Мільйони захоплених читачок найкращого з романів Джоджо Мойєс «До зустрічі з тобою» та кіноглядачок, що зі сльозами на очах спостерігали за романтичною історією кохання доглядальниці Лу і прикутого до інвалідного крісла Вілла Трейнора у виконанні Емілі Кларк та Сема Клафліна, чекали на продовження цієї історії. І дочекалися!

Пішовши від неї, Вілл Трейнор наче забрав із собою ту Луїзу Кларк — звичайну дівчину, що жила звичайним життям… яке без Вілла пішло шкереберть. Вона повернулась додому зі зраненим тілом і душею, щоби спробувати почати все спочатку. Тіло загоїть батьківська турбота, та серце болітиме, як два роки тому… Серед друзів з групи психологічної підтримки Лу знайде ліки від цього болю, радощі, надію, поділені на всіх разом із жахливим печивом. І зустріне Сема, який знає все про життя і смерть, сильного, мужнього і до нестями закоханого… Та чи стане сили Лу покохати знову?

Мюссо Ґ. Поклик янгола : роман / Ґійом Мюссо. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2015. – 352 с. – IBSN 978-966-14-9304-8.

Хто знає, чи була то випадковість, чи, може, то янголи покликали їх обох… Медлін і Джонатан зіштовхнулися в аеропорту Нью-Йорка. Про цю зустріч можна було б легко забути, якби не одне: випадково вони переплутали мобільні телефони. Цікавість взяла своє: кожен із них занурився у пам’ять чужого телефону, намагаючись зазирнути в життя незнайомої людини. Але таємниці, які вони дізнались, змусили чоловіка й жінку терміново взяти квитки на літак і ступити крок назустріч одне одному…

Пахомова Т. Я, ти і наш мальований і немальований Бог : роман / Тетяна Пахомова. –  Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2016. – 192 с. – IBSN 978-617-12-1530-6.

Драматична та зворушлива сімейна сага, що пробуджує віру в добро та милосердя. Напружений сюжет роману зачарує вас і змусить читати, не відриваючись.

Коли у гамірний Львів, де поряд жили вірмени і поляки, українці і євреї, прийшла страшна війна, родині маленької Міри дивом вдалося врятуватися з гетто. Її з матір’ю та сестрою визволяє селянин, на чию померлу доньку Мар’яну вона так дивовижно схожа. Тепер її життя – у темному підвалі, з іграми на нічному сільському кладовищі, у постійній небезпеці… Вона чекає на кожну нову весну, що приходить до єврейської родини з християнськими пасками, і просить подарувати на день народження сонце…

Рижко О. Дівчина з міста : повість / Олена Рижко. – Київ : Академія, 2018. – 144 с. – ISBN 978-966-580-525-0.

Доля робить крутий віраж і закидає Тіну в незвичні обставини, незнайому школу й до чужих людей. Її там не чекають і не розуміють. Перед нею постає необхідність вибору — сховатися в самотність чи перемогти страх, знайти нових друзів і першу любов.

Талан С. Раздели мою печаль : роман / Светлана Талан. –  Харьков : Кн. Клуб «Клуб Семейн. Досуга», 2018. – 240 с. – IBSN 978-617-12-3950-0.

Милана росла в семье, где все жили по правилам отца-военного. Он — настоящий домашний тиран и девушка, даже повзрослев, живет в постоянном страхе и унижениях. Она встречается с парнем, но папа хочет выдать ее замуж за военного… Милана не в силах противиться отцу, она втайне мечтает вырваться из дома и начать нормальную самостоятельную жизнь…

Теремко В. 16 весна : повість / Василь Теремко. – Київ : Академія, 2018. – 128 с. – ISBN 978-966-580-533-5.

Дуже буйно увірвалася їхня шістнадцята весна. Непросто збагнути себе вже інакшими, дати лад емоціям і втриматися від звички по-дитячому перекушувати недитячі проблеми. Життя спонукає до вчинків.

Тищенко-Забожко Л. Дорогою надій : роман / Лідія Тищенко-Забожко. – Харків : Глобус, 2008. – 304 с. – ISBN 978-966-7083-40-3.

У романі «Дорогою надій» йдеться мова про свята і будні українських жінок, яких безталання погнало в Італію.

Життя - це постійна боротьба між оптимізмом і песимізмом. Людське щастя, мов кришталевий колосок: необережно доторкнувся - і розсипався той колос на безліч прозорих кришталевих зернин, які жоден майстер-віртуоз не складе докупи. Невигадані жіночі долі покладені в основу твору.

Фіалко Н. Наречена для бразильця / Ніна Фіалко. – Тернопіль : Навчальна книга – Богдан, 2017. – 360 с. – IBSN 978-966-10-5012-8.

В романі розкрито непросту долю кількох поколінь однієї родини, зокрема акцентовано на спробі доньки вирватись із рутинного, сімейного кола, щоб не повторити долю матері... Тож письменниця пропонує читачам зануритися в життя без прикрас, можливо, через призму чужих помилок зрозуміти власні проблеми. Авторка особливо рекомендує цей твір молодим, які через психологічне насилля, через непорозуміння з батьками квапляться покинути домівку. Часто за помилку в юності їм доводиться розплачуватись усе життя… Роман спонукає до глибоких роздумів. Розрахований на широке коло читачів. Розчарованих не буде.

Фолетт К. Вушко голки : роман / Кен Фолетт. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2017. – 352 с. – IBSN 978-617-12-3186-3.

Англія, Друга світова війна, 1944 рік. Британська розвідка веде справжнє полювання на німецького шпигуна Голку. Він — невловний і нещадний. Його завдання — дізнатися, чи справді у південно-східній частині Англії вже готові до дій потужні військові сили, що будь-якої миті можуть завдати нищівного удару по гітлерівській Німеччині. Чи вдасться Голці розкрити план британців? Чи зможе суперагент обкрутити круг пальця англійську контррозвідку?

Шкляр В. Троща : роман / Василь Шкляр. – Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2018. – 416 с. – IBSN 978-617-12-3720-9.

«Троща» — роман про УПА, про перемогу людини над обставинами і над собою. Сам автор каже, що книга написана для того, аби показати світові, що українці не змирилися з режимом, і продовжують боротьбу, як і раніше.

Для головного героя, вояка УПА, війна вже минула, проте боротьба не забулася. Та раптом він бачить на цвинтарі недавню могилу свого бойового товариша, і спогади наринають на нього з новою силою. «Свої» і «чужі», дружба та розбрат, кохання і зрада, помилування й помста, свобода й неволя… Перед його очима знов розгортаються бої та тривають допити, постають обличчя різних людей, та ніяк не з’являється личина зрадника…

Шторм М. Погоня за песчаным дьяволом  : роман / Михаил Шторм. –  Харьков : Кн. Клуб «Клуб Семейн. Досуга», 2017. – 240 с. – IBSN 978-617-12-1639-6.

Получив письмо о том, что его снимки заинтересовали редакторов National Geographic, сорокалетний фотограф Дмитрий Быков готов отправиться на край света, лишь бы увидеть свои работы на страницах этого журнала. Не раздумывая, он собирается на остров Фрейзер у восточного побережья Австралии. В составе его маленькой экспедиции, кроме племянника Романа и девушки Ани, старый профессор биологии, который мечтает найти таинственного буньипа — песчаного дьявола из легенд аборигенов. Их командировка превратится в опасное приключение, когда, потерпев кораблекрушение, они окажутся выброшенными на необитаемый берег острова…

Шторм М. Затерянные в джунглях  : роман / Михаил Шторм. –  Харьков : Кн. Клуб «Клуб Семейн. Досуга», 2017. – 256 с. – IBSN 978-617-12-2269-4.

Дмитрий отправляется в джунгли на поиски унесенного бурей воздушного шара с друзьями. Однако на первой же ночевке проводник исчез вместе с деньгами и припасами! Но Дима уже напал на след таинственного племени ачега, в плену которого – Камила, его верная подруга. Ради спасения прекрасной дамы – только вперед! Через душные девственные леса и топкие болота, тысячи опасностей и приключений!

Юн Н. Увесь цей світ : роман / Нікола Юн. –  Харків : Кн. Клуб «Клуб Сімейн. Дозвілля», 2017. – 304 с. – IBSN 978-617-12-3874-9.

Надзвичайно зворушлива історія про чисте кохання, непереборне бажання свободи і вічну проблему відносин батьків і дітей.

Меделін протягом майже всього свого життя жодного разу не виходила з дому. У неї страшна невиліковна хвороба, через яку дівчина з дитинства живе за склом, схована від зовнішнього світу: будь-що «ззовні» може принести їй смерть. Єдині, з ким Меделін може спілкуватися – це мама і медсестра. Усі решта несуть їй смертельну небезпеку…

Життя дівчини змінюється, коли в сусідній будинок переїжджає нова сім’я. Вона слідкує за новими жителями через вікно і через деякий час починає спілкуватися з Олівером. Він стає для Меделін усім. Одного дня Меделін наважується покинути дім, аби разом з Оллі втекти на берег океану і відчути справжнє життя. Ця поїздка може стати для неї останньою. А, може, відкриє їй новий шлях…

 

Категорія: Нові надходження | Переглядів: 660 | Додав: ЦБС