Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Пошук
Форма входу
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 15 » ЗАПРОШУЄМО ПРОЧИТАТИ!
14:26
ЗАПРОШУЄМО ПРОЧИТАТИ!

Борис Клімчук : «Я – син волинської землі» - Луцьк : Надстир’я, 2015. – 336с.

Ця книга – лише невеличка данина поваги і вдячності волинян Борисові Петровичу Клімчуку, справжньому синові волинської землі.

Борис Петрович Клімчук – належить до тієї рідкісної когорти людей, які випереджають свій час, хто прокладає мости у майбутнє. Всі, хто знав його, кому пощастило разом працювати, хто пам’ятає звершені ним справи, як, власне, й ті, кому довелось хоч раз з ним зустрітись, стверджують: це особлива людина.

Фонд «Рідна Волинь» (створений Б.П. Клімчуком), що є упорядником цієї книги, не ставив собі за мету розкрити всі грані Бориса Петровича. Та це й неможливо – потрібен час, щоб по – справжньому збагнути велич постаті, осмислити все те, що залишив він по собі на рідній землі і не тільки… Тут лише спогади колег, соратників, друзів, близьких людей. Спогади, що з часом теж ставатимуть все більшою цінністю, деякі інтерв’ю  з ним минулих літ.

Ця книга подарована Шацькій центральній районній бібліотеці Дибалем Володимиром Юрійовичем, головним лікарем Любомльської центральної районної лікарні, депутатом Волинської обласної ради, членом фракції «Наш край» в обласній раді.

Категорія: Нові надходження | Переглядів: 513 | Додав: ЦБС